OTA YHTEYTTÄ

info@finrakennuspalvelut.fi

Me rakennamme
kestävää
tulevaisuutta

PALVELUT

FIN Rakennuspalvelut Oy tarjoaa monipuolisia palveluita korjausrakentamiseen. Olemme erikoistuneet niin pienten kuin suurtenkin urakoiden toteuttamiseen ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

 

Tarjoamme esimerkiksi kylpyhuone- ja saunaremontteja, keittiöremontteja, ikkuna- ja oviremontteja, sekä laajempia kokonaisuuksia, kuten julkisivuremontteja ja putkiremontteja. Teemme myös erilaisia kunnostustöitä ja korjauksia esimerkiksi kosteus- ja homevaurioiden yhteydessä.

 

Asiakkaanamme voit luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme korjausrakentamisessa. Meille tärkeintä on aina asiakkaan tyytyväisyys ja siksi työskentelemmekin aina huolellisesti ja tarkasti.

 

Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva korjausrakentamisen ratkaisu!

LUJITUSINJEKTOINTI

Epoksi-injektointia käytetään yleensä halkeilleiden rakenneosien vahvistamiseen, ns. voimia siirtävä injektointi. Yleisimpiä kohteita ovat halkeilleet betonipilarit, betonipalkit, liimapuupalkit ym. kantavat rakenteet. Halkeamat täytetään paineinjektointina lujalla epoksilla ja näin tavallaan ”liimataan” rakenne halkeaman kohdalta takaisin yhtenäiseksi rakenteeksi.

KOPOLAATTOJEN INJEKTOINTI

Injektoinnilla pohjastaan irronnut kylpyhuoneen laatta eli kopolaatta voidaan kiinnittää tukevasti takaisin seinään tai lattiaan. Kopolaattojen injektointi tulee huomattavasti edullisemmaksi ja helpommaksi kuin koko laatoituksen uusiminen. Injektoinnin jälkeen laatat ovat todella hyvin kiinni, joten samojen laattojen irtoamista ei tarvitse normaaliolosuhteissa pelätä.

KIINTEISTÖSANEERAUS

Kiinteistösaneeraus on tärkeä osa kiinteistön elinkaarta ja sen avulla voidaan kunnostaa vanhat ja kuluneet rakennukset moderniksi ja toimivaksi. Meidän rakennusyrityksen ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät suorittavat kiinteistösaneeraukset aina huolellisesti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Kiinteistösaneerauksen avulla voimme päivittää rakennuksen putkistoja, sähköjärjestelmiä, ilmastointia ja muita tärkeitä teknisiä järjestelmiä nykyaikaisiksi ja energiatehokkaiksi. Samalla voimme uudistaa tiloja kuten kylpyhuoneita, keittiöitä ja muita asuintiloja vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia.

Tarjoamme kiinteistösaneerauspalveluita niin yksittäisille huoneistoille kuin koko kiinteistöllekin. Laajan kokemuksemme ja ammattitaitoisen tiimimme ansiosta voimme toteuttaa kaikenkokoiset ja -tyyppiset saneerausprojektit.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua kunnostamaan kiinteistösi uuteen loistoon!

KIINTEISTÖTARKASTUKSET

Kiinteistötarkastus on tärkeä osa kiinteistön ylläpidon ja kunnossapidon kokonaisuutta. FIN Rakennuspalvelun  ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijat suorittavat perusteelliset kiinteistötarkastukset, joiden avulla tunnistetaan mahdolliset vauriot ja puutteet, jotka voivat vaikuttaa rakennuksen turvallisuuteen ja toimivuuteen.

Kiinteistötarkastuksella voimme havaita esimerkiksi kosteusvaurioita, homeongelmia, rakenteellisia vaurioita ja muita mahdollisia puutteita. Tämän avulla voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista tietoa kiinteistön kunnosta ja mahdollisista korjaustoimenpiteistä.

Tarjoamme kiinteistötarkastuspalveluita niin yksittäisille huoneistoille kuin koko kiinteistöllekin. Laadukkaan tarkastusraportin avulla voimme auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita päätöksiä kiinteistön ylläpidossa ja korjaamisessa.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua varmistamaan kiinteistösi turvallisuus ja toimivuus.

 • Vuositarkastukset
 • Rakenteiden avaukset
 • Kosteusmittaukset 

RAKENTEIDEN NOSTAMINEN

Perinteisten tunkkien avulla suoritettavat nostot luovat suuria pistemäisiä kuormituksia rakennusten perustuksille, jolloin vaurioitumisen vaara suurenee.

Rakenteiden nostaminen syväinjektoimalla ja/tai painonostomenetelmällä on tehokas ja turvallinen ratkaisu, kun rakennuksen pohja on painunut tai vajoaa. Me käytämme nykyaikaisia menetelmiä, kuten syväinjektoimista ja painonostoa, nostamaan rakenteita turvallisesti ja tehokkaasti.

Syväinjektoiminen on menetelmä, jossa injektoimalla erityistä sementtiliukua painuneen pohjan alle, pohjaa voidaan nostaa ja vakauttaa. Painonosto puolestaan käyttää erikoistekniikkaa, jossa rakenteita nostetaan painolastien avulla. Tämä menetelmä soveltuu erityisesti suurempien rakenteiden kuten talojen tai siltojen nostamiseen.

Rakenteiden nostaminen syväinjektoimalla ja/tai painonostomenetelmällä on nopea ja kustannustehokas tapa korjata painunut pohja tai vajoava rakenne. Menetelmät soveltuvat erinomaisesti myös vanhojen rakennusten korjaamiseen ja modernisointiin.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua ratkaisemaan rakennuksesi painumisongelmat syväinjektoimalla ja/tai painonostolla.

m

REFERENSSIT

 • K-Citymarket  – Parkkihallin maalaus
 • Ravintola Trattoria Sogno – Keittiötilojen uudistus
 • Mr. GoodFood  – Useat muutos- / korjaustyöt
 • Pole4fit – Kosteudenhallinta
 • Q-teatteri – Erinäiset korjaustyöt ja kosteudenhallinta
 • Omakotitalo Vuosaari – Salaojitukset ja kellarin muutostyöt
 • K-Supermarket Lauttasaari – Muutostyöt (postin tilat ja turvahuoneen siirto)
 • Lohjan K-Citymarket – liiketilojen muutostyöt
 • Hangon padelkenttien rakentaminen
 • Kerrostalojen parvekkeiden lasitustyöt ja muut parveketyöt Hanko
 • As Oy Neljänranta –  pihakivetyksen teko
 • Fat Ramen – Ravintolan rakennus alusta loppuun itse puutyönä / täysin käsityönä
 • Vuorikatu 8  – Vesikaton uusiminen koko talo
 • Koulujen ja päiväkotien vuositarkastuksia