OTA YHTEYTTÄ

info@finrakennuspalvelut.fi

Me rakennamme vedenkestävää tulevaisuutta

PALVELUT

Me tiedämme, että vedendenhallinta on tärkeä osa rakennusprojektien onnistumista ja kestävyyttä. Siksi tarjoamme ammattitaitoista ja monipuolista osaamista vedendenhallinnan ratkaisuihin, aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Meiltä löydät ratkaisut kosteusvaurioiden ennaltaehkäisyyn ja korjaukseen, salaojituksiin, kosteudenhallinnan suunnitteluun ja toteutukseen. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Meidän kanssamme toteutettu projekti on luotettava ja kestävä valinta. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja olemme sitoutuneet ympäristövastuulliseen toimintaan. Voit siis luottaa siihen, että kanssamme toteutettu projekti on paitsi toimiva, myös kestävä ja ympäristöystävällinen valinta.

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva kosteudenhallinnan ratkaisu!

Kapillaarikatkot

Kapillaarikatkot ovat tärkeä osa rakennusten kosteudenhallintaa. Ne estävät kosteuden ja vedeneristyksen vuotamisen rakenteiden läpi kapillaarisen ilmiön avulla. Kapillaarikatkot ovat erityisen tärkeitä perustuksissa, joissa maaperästä nouseva kosteus voi aiheuttaa vakavia kosteusongelmia. Vanhoissa ja joskus uusissakin kohteissa puutteellinen kapillaarikatko aiheuttaa kosteuden kertymistä rakenteisiin, joka voi ilmetä esim. pinnoitteiden vaurioitumisena, epämääräisinä hajuina sekä sisäilmaongelmina.

Olemassa oleviin rakenteisiin kapillaarikatko voidaan kuitenkin usein toteuttaa jälkikäteen, jolloin kosteuden läpitunkeuma rakenteisiin saadaan estettyä.

Rakennusyrityksessämme tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kapillaarikatkomateriaaleja, jotka soveltuvat eri käyttökohteisiin ja rakennustyypeille.
Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan oikean kapillaarikatkomateriaalin juuri sinun rakennusprojektiisi.

Kapillaarikatkot ovat tärkeä osa rakennusten kosteudenhallintaa ja niiden asianmukainen asennus on välttämätöntä rakenteiden pitkäaikaisen kestävyyden kannalta. Meidän ammattitaitoiset asentajamme ovat kokeneita kapillaarikatkojen asennuksessa ja varmistavat, että asennus suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla.

Jos sinulla on kysyttävää kapillaarikatkoista tai haluat pyytää tarjousta kapillaarikatkoprojektista, ota yhteyttä meihin.

Palvelumme ovat aina ammattitaitoisia ja luotettavia, ja takaamme asiakkaillemme aina laadukkaan lopputuloksen.

Injektointi

Kosteus tai  vesi voi siirtyä rakenteeseen niin kapillaarisesti kuin paineellisestikin. Esimerkiksi pohjaveden alapuolella olevat, kallioon louhitut sekä muut puutteellisen vedeneristyksen omaavat maanvastaiset rakenteet ovat alttiina vesivuodoille.

Injektointi on tehokas keino korjata rakenteiden vuotoja ja halkeamia. Menetelmä sopii erityisesti betonirakenteiden korjaukseen ja vahvistamiseen sekä kosteusvaurioiden korjaamiseen. Injektointimenetelmiä on erilaisia; pintainjektointi, verhoinjektointi tai kanyylien kautta halkeamaan tai halkeaman taakse injektointi. Eri menetelmät soveltuvat erilaisiin vaurioihin ja kohteisiin.

Rakennusyrityksessämme tarjoamme laajan valikoiman injektointipalveluita eri käyttökohteisiin. Kokeneet ammattilaisemme suorittavat injektointityöt huolellisesti ja ammattitaidolla varmistaen lopputuloksen laadun ja kestävyyden.

Käytämme injektointitöissä vain korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat korjauksen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Injektointi on nopea ja kustannustehokas ratkaisu, joka voi säästää merkittävästi korjauskustannuksissa verrattuna perinteisiin korjausmenetelmiin. Injektointimateriaali valitaan aina kohteen käyttötarkoituksen mukaan. On eroa, tukitaanko aktiivista vuotoa, vahvistetaanko betonirakennetta vai toteutetaanko uutta vedeneristystä verhoinjektoinnilla rakenteen ja sen taustan väliseen tilaan.
Injektointi sopii erinomaisesti esimerkiksi betonilattian, -seinän tai -katon korjaukseen ja vahvistamiseen. Menetelmä soveltuu myös kosteusvaurioiden korjaamiseen, kun kosteus on tunkeutunut rakenteisiin ja aiheuttanut vaurioita.

Jos sinulla on tarvetta injektointityölle tai haluat lisätietoja palveluistamme, ota yhteyttä meihin. Olemme aina valmiita auttamaan asiakkaitamme ja tarjoamaan laadukkaita ratkaisuja rakennusongelmiin.

Vedeneristys

Vedeneristys on tärkeä osa rakennusten kosteudenhallintaa. Se suojaa rakenteita kosteuden ja vedeneristyksen vuotamiselta sekä estää kosteuden aiheuttamat vahingot. Oikein asennettu vedeneristys takaa rakenteiden pitkäaikaisen kestävyyden ja suojaa kosteusvaurioilta.

Vedeneristys on tärkeä osa rakennusten kosteudenhallintaa. Yhdessä toimivan vedenhallinnan kanssa se suojaa rakenteita niin vedeltä kuin kosteudelta, estäen näiden vahingot. Oikein asennettu vedeneristys takaa rakenteiden pitkäaikaisen kestävyyden ja suojaa rakennetta kosteusvaurioilta.

Rakennusyrityksessämme tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vedeneristysratkaisuja eri käyttökohteisiin ja rakennustyypeille.
Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun projektiisi sopivan vedeneristysratkaisun.

Käytämme vedeneristystöissä vain korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat korkean laadun ja kestävyyden. Vedeneristystyöt suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tarjoamme vedeneristyspalveluita esimerkiksi kylpyhuoneiden, saunojen, parvekkeiden, maanpaineseinien ja kattojen vedeneristyksiin. Vanhojen rakenteiden vedeneristys voidaan toteuttaa jopa sisäpuolelta käsin, jolloin kalliita kaivuutöitä ei välttämättä tarvita. Vedeneristys on tärkeä osa myös uudisrakentamista, joten ota meihin yhteyttä jo rakennusvaiheessa niin voimme suunnitella ja toteuttaa vedeneristyksen rakennuksen vaatimusten mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää vedeneristyksestä tai haluat pyytää tarjousta vedeneristysprojektista, ota yhteyttä meihin. Palvelumme ovat aina ammattitaitoisia sekä luotettavia ja takaamme asiakkaillemme aina laadukkaan lopputuloksen.

Korkeapaine injektointi

Korkeapaine injektoinnilla voidaan tehokkaasti korjata rakenteiden halkeamia ja vuotoja. Menetelmä soveltuu erityisesti betonirakenteiden korjaukseen ja vahvistamiseen, mutta myös muiden rakennusmateriaalien injektointiin.

Rakennusyrityksessämme tarjoamme laadukkaita korkeapaine injektointipalveluita ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Käytämme aina uusimpia tekniikoita ja korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat korjaustyön kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Korkeapaine injektointi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi betonilattian, -seinän tai -katon korjaukseen ja vahvistamiseen. Menetelmää voidaan käyttää myös esimerkiksi kaivoksen tai tunnelin seinämien vahvistamiseen.

Korkeapaine injektointi on nopea ja kustannustehokas ratkaisu, joka säästää merkittävästi korjauskustannuksia verrattuna perinteisiin korjausmenetelmiin. Lisäksi korkeapaine injektointi on ympäristöystävällinen ratkaisu, sillä se vähentää rakennusjätettä ja vähentää uusien materiaalien tarvetta.

Jos tarvitset korkeapaine injektointipalveluita tai haluat lisätietoja palveluistamme, ota yhteyttä meihin. Palvelumme ovat aina ammattitaitoisia ja luotettavia, ja takaamme asiakkaillemme aina laadukkaan lopputuloksen.

Kosteudenhallinta

Kosteudenhallinta on elintärkeä osa rakennuksen toiminnan kannalta. Erilaiset kosteusongelmat voivat aihuettaa merkittäviä vahinkoja rakenteille ja vaikuttaa haitallisesti sisäilmanlaatuun. Mineraalisten rakenteiden vesiliukoisten suolojen aiheuttamat härmeet ovat myös yleinen kiusa varsinkin maanvastaisissa, puutteellisesti vedeneristetyissä rakenteissa. Kosteudenhallintapalvelumme auttaa sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan kosteusongelmat.

Kosteudensiirto on tärkeä osa rakennusten kosteudenhallintaa. Kosteusongelmat voivat aiheuttaa merkittäviä vahinkoja rakenteille ja vaikuttaa haitallisesti sisäilman laatuun. Kosteudensiirtopalvelumme auttaa sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan kosteusongelmat.

Tarjoamme laajan valikoiman kosteudensiirtopalveluita, jotka auttavat sinua saavuttamaan terveellisen ja turvallisen sisäilman. Kosteudensiirtopalvelumme sisältää kosteuskartoitukset, kosteudenpoistot kuivatukset ja kosteusvaurioiden korjaukset.

 

Tarjoamme laajan valikoiman kosteudenhallintapalveluita, jotka auttavat sinua saavuttamaan terveellisen ja turvallisen sisäilmaston. Kosteudenhallintapalvelumme sisältää kosteuskartoitukset, kuivaukset ja kosteusvaurioiden korjaukset.

Kosteudensiirtopalvelumme käyttää nykyaikaisia tekniikoita, kuten lämpökamera- ja kosteusmittauslaitteita, jotka mahdollistavat tarkan ja luotettavan kosteuskartoituksen.

Kosteudenpoistot suoritetaan käyttämällä tehokkaita ilmankuivaimia ja kosteudenpoistolaitteita, jotka poistavat tehokkaasti liiallisen kosteuden ja kosteusvaurioihin johtaneen kosteuden. Kuivaus on oikea menetelmä silloin, kun kosteusvaurio on esim. putkivuodon tai jonkun muun äkillisen syyn aiheuttama normaalista poikkeava tilanne rakenteissa. Mikäli kosteus on esimerkiksi rakenteiden läpi tunkeutuvaa tai kapillaarista, ei kuivatus ole ainoa ratkaisu, sillä kosteus löytää tiensä takaisin kuivauksen jälkeen, jos rakenteille ei muuten tehdä mitään.

 

Kosteusvaurioiden korjaukset suoritetaan ammattitaidolla ja huolellisesti, jotta saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Korjaukset tehdään aina rakennuksen vaatimusten mukaisesti ja käyttämällä laadukkaita materiaaleja. Kosteudenhallintakorjauksia voidaan kohteen tarpeista riippuen toteuttaa esim. vesitiiveyttä parantamalla tai käyttämällä kosteutta kestäviä, diffuusioavoimia tuotteita pintamateriaaleina.

Jos sinulla on kysyttävää kosteudensiirtopalveluistamme tai haluat pyytää tarjousta kosteusongelman ratkaisusta, ota yhteyttä meihin.
Palvelumme ovat aina ammattitaitoisia sekä luotettavia ja takaamme asiakkaillemme aina laadukkaan lopputuloksen.

REFERENSSIT

● Scandic Helsinki Hub –  Kellariseinien/vesivuotojen injektointityöt
● Herttoniemenrannan pysäköintihalli P10 – Korkeapaineinjektointi, Xypex, pikatulppa
● Yrjönkadun Uimahalli – Koeinjektoinnit
● Röykän koulu, Nurmijärvi – Xypex-sively
● Q-teatteri – Katto ja kellarin kosteudenhallinta,
suolankeruulaasti
● Yrttitarhan pysäköinti (Vuosaari Helsinki) – porraskäytävien vedeneristys
● Tenholantien hoito-ja palvelukeskus (Ruskeasuo, Helsinki) – Porakatkot, Xypex,
korkeapaineinjektointi
● Pöllölaakso Ilmala – Parveke-elementtien injektoinnit
● Linnankatu 5, Katajanokka – Helsinki tiiliseinien porakatkot
● Pysäköintihalli Neilikkatie 4 – Injektoinnit
● Kirkkokatu 5 – Verhoinjektointi
● Metrotunneli Kaupunkiliikenne – Injektointiopetus
● Ooperatalo Helsinki – Julkisivun kopolaattojen injektointityöt
● Ikaalisten vesitorni – sisäpuolen pinnoitustyöt